News Flash:

12 zile de preturi nebune la Carrefour de Black Friday!

17 Noiembrie 2014
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Carrefour Romania a pregatit 12 zile de Black Friday cu preturi nebune la mii de produse in perioada 19-30 noiembrie. Clientii pot achizitiona televizoare LED incepand cu 400 de lei, laptopuri de la 670 de lei, masini de spalat cu doar 500 de lei, electrocasnice mici si multe altele. 

"Si anul acesta, de Black Friday, garantam o experienta de cumparaturi speciala clientilor nostri, la cele mai mici preturi, atat in hipermarketurile Carrefour, cat si pe magazinul online Carrefour-Online.ro. Pentru fiecare achizitie de produse electronice si electrocasnice, clientii vor fi asteptati cu o mica surpriza. In plus, Black Friday aduce reduceri nebune si la alte categorii de produse non-alimentare", a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.
Descopera Black Friday la Carrefour cu reduceri la mii de produse electronice si electrocasnice, stocuri mari pentru produsele din promotie, promotii reale cu preturi nebune de mici, credite speciale cu 24 de rate fara dobanda si livrare gratuita a produselor voluminoase in limita a 30 km. Pentru a fi sigur ca nu pierzi nici o promotie, viziteaza site-ul Carrefour sau inscrie-te la Newsletter-ul Carrefour. Sarbatoreste Black Friday la Carrefour cu preturi nebune la tot ce poti baga in priza! 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007552 (s)