News Flash:

Drumul Dumbravita – Autostrada A1 va fi largit la patru benzi

12 Iulie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
dumbravita drum
Consilierii judeteni din Timis au batut recordul la cea mai scurta sedinta. Sase minute a durat plenul extraordinar care a avut loc marti dimineata, in care s-au aprobat trei proiecte. Toate referitoare la drumuri si la largirea, respectiv modernizarea unor sosele care duc spre urcarea pe autostrada A1. Consiliul Judetean Timis a aprobat incheierea unui acord cu Primaria Timisoara si Primaria Dumbravita pentru realizarea in comun a proiectului de largire la patru benzi a drumului de la intrare in Dumbravita (sensul giratoriu) pana la urcarea pe Autostrada A1, scrie tion.ro.
Proiectul de largire la patru benzi a drumului de la intrare in Dumbravita catre intrarea pe autostrada A1 va fi depus pentru a se accesa fonduri europene. Daca nu, atunci se va merge pe fonduri de la bugetul judetean si, de ce nu, local, spun autoritatile. Largirea drumului de la intrare in Dumbravita spre urcarea pe Autostrada A1, dupa Giarmata, se va face pe doua tronsoane, separate, unul in continuarea celuilalt.
Primul tronson este cel de la sensul giratoriu de la intrare in Dumbravita pana la centura Timisoarei. Aici, valoarea totala a investitiei este de putin peste 7 milioane de euro (inclusiv TVA), cu o durata de realizare de 42 de luni.
Cel de-al doilea tronson este cel de la Centura Timisoara la urcarea pe autostrada A1, cu o valoare totala de 10.755.763 euro si o durata de realizare de 42 de luni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004472 (s)