News Flash:

Cluburi din Timisoara inchise de Politia Locala. Iata din ce motive

11 Iulie 2017
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
club de noapte
Politistii locali au mers la club. Nu pentru distractie, ci ca sa-i traga la raspundere pe patronii care au lasat muzica prea tare si i-au deranjat pe timisoreni. Oamenii legii au sanctionat patru localuri.
Mai multi timisoreni s-au plans la Politia Locala de galagia produsa de cluburile din oras, asa ca agentii locali s-au conformat si au descins in localuri. Controalele au inceput in noaptea de vineri spre sambata si au tinut tot weekendul.
„In noaptea de vineri, in jurul orei 2, reprezentantii Clubului Toniq din Parcul Justitiei au fost sanctionati cu amenda deoarece au tulburat linistea locuitorilor prin muzica difuzata la boxe, cei care locuiesc in vecinatate reclamand de altfel faptul ca sunt deranjati de galagia produsa. Tot ca urmare a unor sesizarilor de la cetatenii deranjati de muzica difuzata la intensitate ridicata, politistii locali au aplicat sambata, tot in jurul orei 2, o sanctiune cu amenda si in cazul reprezentantului Clubului Epic de pe str. Diaconu Coresi. Tot in cursul noptii de sambata spre duminica, politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au actionat impreuna cu jandarmii din cadrul IJJ Timis pe linie comerciala la mai multe cluburi din municipiu”, transmit reprezentantii Politiei Locale, scrie tion.ro.
Patronii de la Toniq s-au mai ales cu o amenda, pentru ca nu aveau acord de functionare. Tot pentru lipsa autorizatiei de functionare a fost sanctionat si clubul Everytime de pe str. Take Ionescu. Politistii locali propun suspendarea activitatii pentru cele doua localuri, pentru o perioada de 30 de zile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005110 (s)