News Flash:

Doar 2 centre de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona, deocamdata, la Timisoara

15 Ianuarie 2021
504 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin vaccinare 17 700x336

Din 17 anuntate de primarie, doar 2 centre de vaccinare impotriva COVID-19 vor fi si deschise la Timisoara, la debutul celei de-a doua etape care porneste vineri, 15 ianuarie.

Primarul Dominic Fritz a anuntat ca Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei (CJCCI) a solicitat alocarea doar a doua centre pentru vaccinare. Intre timp, Primaria Timisoara, amenajeaza celelalte centre pe care le va deschide tot pentru vaccinare.

”Deocamdata, Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei (CJCCI) ne-a solicitat alocarea a 2 centre pentru vaccinare. Continuam amenajarea celorlalte si le punem la dispozitie etapizat pe masura ce ni se cere. Acele primele 2 centre vor functiona la Iulius Town si la Spitalul CFR.
La Iulius Town vaccinarea va fi realizata de echipe mixte de cadre medicale de la Spitalele Municipal si Louis Țurcanu din subordinea Primariei. Le multumesc!”, a transmis Dominic Fritz.

Vaccinarea propriu-zisa va porni luni, in 18 ianuarie. Inscrierea se face pe platforma nationala https://vaccinare-covid.gov.ro/ incepand cu vineri, 15 ianuarie, ora 15.00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)