News Flash:

Asa ucizi bacteria care provoaca balonare! Scapi de senzatia de stomac umflat pentru totdeauna!

26 Decembrie 2017
2276 Vizualizari | 0 Comentarii
balonare

Helicobacter pylori este un tip de bacterie care provoaca infectii stomacale, de regula asimptomatice. Infectiile cu aceasta bacterie afecteaza aproximativ doua treimi din populatia lumii, principalul mod de contaminare fiind prin apa si alimentatie.

Netratate, infectiile pot degenera in ulcere peptice si, in cazuri extreme, chiar cancere stomacale. Prezenta acestei bacterii in stomac este greu de depistat fara mijloacele medicale de diagnostic adecvate.

Cum poti sti daca suferi de o infectie stomacala cu aceasta bacterie?

H. pylori poate genera, in unele cazuri, simptome precum balonare, dureri si arsuri stomacale, reflux esofagian, constipatie, diaree, flatulenta si disconfort in segmentele superior si mijlociu ale abdomenului.

Dar simptomele enumerate pot fi corelate si cu alte probleme digestive, sau pot trece drept manifestari normale, ceea ce ingreuneaza procesul de arderea caloriilor si implicit a scaderii in greutate

Ce este de facut?

In continuare iti vom prezenta un amestec eficient pentru eliminarea cu succes a acestei bacterii, amestec ce te va scapa si de balonare si va face posibila arderea grasimilor.

Vei avea nevoie de: 1 lamaie, 1 castravete, 1 lingura de ghimbir dat pe razatoare, 1 lingura de suc de aloe vera, 1 chita de coriandru sau patrunjel, ½ pahar de apa

Stoarce sucul unei lămâi în pahar, dă pe răzătoare castravetele și adaugă-l peste. Restul ingredientelor se amestecă în aceeași compoziție și se bea acest amestec o dată la 2 zile, seara.

BONUS: Bolile de la dus si bacteriile care te pot ucide oricand

Medicii avertizeaza ca un simplu dus nu este chiar atat de simplu precum pare la prima vedere. Avertismentul specialistilor se refera la igiena din cabina de dus dinaintea momentului imbaierii.

Inainte de a te spala, trebuie sa fii convins ca totul este curat la dus, pentru ca, surprinzator sau nu, apa care tasneste acolo poate fi foarte murdara. Cercetatorii de la Universitatea Manchester s-au ocupat de studiul care demonstreaza cate bacterii periculoase vin din interiorul capului de dus. Acestea sunt rezistente chiar si la dezinfectanti, ceea ce le face si mai periculoase. Printre cele mai temute boli pe care le pot raspandi acestea se numara boala Legionarilor si boala Crohn.

Apa infectata, periculoasa pentru ochi

Apa plina de microbi ne poate afecta ochii atat de grav incat au fost si cazuri in care s-a ajuns la orbire. Daca am intrat in contact cu ciuperca numita Malassezia, putem contracta infectii cum ar fi keratita, care presupune inflamatia corneei. Riscul este mai mare pentru persoanele care fac dus si uita sa isi dea jos lentilele de contact.

Foarte periculoasa este si bacteria numita Acanthamoeba, care cauzeaza infectii extrem de grave, ce pot duce chiar si la orbire. Odata ajunsa sub lentilele de contact, bacteria supravietuieste hranindu-se cu microorganismele care se gasesc pe cornee. Infectia poate fi luata inclusiv de la piscina si din apa de mare si produce mari neplaceri, intrucat tratamentul medicamentos poate dura luni si chiar ani.

Boala “urechea inotatorului”

Apa de la dus poate fi infestata cu bacteria Pseudomonas aeruginosa, direct raspunzatoare pentru aparitia infectiilor la nivelul ochilor si urechilor.

Astfel se ajunge la otite externe si la ceea ce in popor se mai numeste si boala “urechea inotatorului”. Nu este deloc placut sa ai de-a face cu asa ceva; apar umflaturi, dureri, mancarimi si auzul este serios afectat. Bacteria patrunde de obicei in organismul persoanelor care au imunitatea foarte slabita, ceea ce face ca vindecarea sa dureze foarte mult.

Pneumonie la dus

Daca la dus nu sunt conditii igienice, poate aparea o bacterie care este capabila sa ne afecteze plamanii, cauzand pneumonie. Se poate ajunge la boala Legionarilor cand bacteria ajunge in plamani.

Legionella traieste in apa calda si se inmulteste rapid cand temperatura apei atinge 35 – 37 de grade Celsius. Simptomele care indica prezenta bolii sunt oboseala, tusea, durerile de cap, febra sau frisoanele. Boala Legionarilor poate fi fatala daca nu este tratata imediat, iar in afara de batrani si persoanele cu imunitatea slabita, fumatorii prezinta un risc mare de a se imbolnavi. Rata de mortalitate este de 12%.

Ciuperca din par

Cercetatorii de la Universitatea Manchester au descoperit in capul de dus ciuperca Malassezia restricta, responsabila pentru aparitia matretii si pentru infectiile scalpului. Dermatologii au averizat ca apa infestata produce si foliculita.

Stari de voma dupa dus

De data aceasta, oamenii de stiinta de la Universitatea Lancaster sunt cei care au aratat ca unul din zece capete de dus este contaminat cu subspecii ale patogenului Mycobacterium avium, care are legatura directa cu boala Crohn. Este afectat sistemul digestiv si se ajunge la stari de voma si diaree.

Unul dintre sfaturile care ne pot scuti de neplacerile enumerate mai sus arata ca trebuie sa lasam apa sa curga la dus mai ales cand acesta nu a mai fost folosit o perioada.

Infectii ale sangelui direct din apa

Pseudomonas aeruginosa a fost depistata in capul de dus si cauzeaza infectii ale sangelui. Germenul este foarte periculos pentru cei cu o sanatate subreda, ceea ce ii poate face sa ajunga chiar la septicemie. Pseudomonas aeruginosa, un patogen des intalnit in spitale, este foarte rezistent si la antibiotice.


helicobacter pylori h pylori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005920 (s)