News Flash:

Zboruri regulate sezoniere de la Cluj spre Constanţa, reluate de Blue Air

16 Iunie 2017
1392 Vizualizari | 0 Comentarii
bluer air2
Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj a lansat zborurile regulate spre Constanta operate de compania aeriana Blue Air, cu o frecventa de doua ori pe saptamana, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj, zborul dureaza o ora si faciliteaza calatoriile spre litoral pentru pasagerii din intreaga Transilvania.
”Aeroportul International <Avram Iancu> Cluj a demarat din 15 iunie zborurile regulate sezoniere spre Constanta, operate de catre compania aeriana Blue Air. Noua destinatie disponibila de pe aeroport, are doua frecvente pe saptamana, in zilele de joi si duminica, si sunt operate cu aeronave de tip Boeing 737 seria 500, avand o capacitate de 126 de locuri. La doar o ora de zbor, ruta care conecteaza Clujul de Constanta faciliteaza calatoriile spre litoralul Marii Negre, atat pentru clujeni, cat si pentru pasagerii din intreaga Transilvanie. De asemenea, noul zbor va servi dezvoltarii relatiilor turistice si economice dintre cele 2 judete”, se arata in comunicat.
Zborul intern care conecteaza Cluj-Napoca de Constanta reprezinta cea de-a patra ruta interna a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul International Cluj, dupa Bucuresti-Otopeni, Iasi si Timisoara.
Zborurile catre Constanta sunt disponibile in perioada 15 iunie – 28 septembrie 2017.
De pe Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj, compania aeriana Blue Air ofera zboruri spre noua destinatii, interne si internationale, precum Bucuresti-Otopeni, Iasi, Timisoara, Londra - Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Larnaca, Nisa si Hamburg.
Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport din Romania din punct de vedere al pasagerilor transportati, dupa Aeroportul International “Henri Coanda“ Bucuresti, iar pentru anul 2017 estimeaza faptul ca va inregistra un trafic cuprins intre 2,7-3 milioane de pasageri.

constanta blue air
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005257 (s)