News Flash:

WOW! O prezentatoare TV celebra si fostul sot s-au impacat

5 Septembrie 2017
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
lungu
Anca Lungu si Stefan Lungu s-au intalnit dupa ce au divortat la sfarsitul lunii iunie. Anca Lungu a dus-o pe fetita ei la tatal acesteia, Stefan, iar, daca nu am sti, nici nu ne-am gandi ca cei trei nu formeaza in continuare o familie.

De dragul fetitei lor, Anca Lungu si Stefan Lungu au lasat deoparte problemele care au dus la divortul lor si s-au comportat in preajma celei mici ca si cum ar fi in continuare membrii aceleiasi familii. Pentru ca cea mica sa nu fie afectata de divortul parintilor ei, Anca si Stefan Lungu si-au zambit si au stat foarte aproape unul de celalalt.

Anca Lungu a dus-o cu masina pe fetita la Stefan Lungu, fiind randul omului de afaceri sa sta cu fiica lui. Anca si Stefan Lungu au lasat deoparte toate disensiunile care au dus la divortul lor si, de dragul copilului, au zambit in permanenta. Inainte de a o lasa pe fetita cu tatal ei, Anca Lungu a strans-o in brate si a pupat-o, apoi s-a urcat in masina, lasandu-i pe cei doi impreuna.

In ultima vreme s-a scris ca Stefan Lungu ar forma un cuplu cu fosta sotie a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, insa afaceristul a negat vehement aceste informatii. ”Daca as sti as spune. Probabil cineva ma iubeste mult si are un interes ca ele sa apara. Eu sunt impacat cu mine, sunt multumit ca atunci cand imi vad copilul il pot privi in ochi si stiu ca am fost sincer cu el. Cineva probabil a fost foarte interesat ca ele sa apara, dar eu nu am ce sa ascund. Cand o sa am pe cineva, o sa ies cu ea de mana pe strada. Nu am de ce sa ma ascund. Dar acum nu am. Eu muncesc de-mi sar capacele, de dimineata pana seara. Nu am fost toata vara la mare pentru ca nu-mi doresc sa apar. Eu si Alexandra suntem prieteni foarte buni de multi ani, dar nu a fost, nu este si nici nu va fi niciodata nimic intre noi doi. Nu am ce sa ascund”, a declarat Stefan Lungu.

anca lungu stefan lungu divortat tatal familie masina fetita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005994 (s)