News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

16 Octombrie 2017
949 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Horoscop 16 octombrie 2017. Racii primesc sfaturi valoroase de la o persoana matura, din familie. Este important sa le asculte.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Berbec

Poti face ordine rapid in problemele nerezolvate cu partenerii, asociatii sau colaboratorii de orice fel. Este foarte important sa judeci totul la rece.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Taur

Primesti o forma de sprijin care ti-a lipsit in ultima vreme si abia acum iti dai seama. Cooperarea este secretul oricarei reusite la locul de munca.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Gemeni

Ai ocazia de a regla neintelegerile care ti-au complicat relatia cu cei dragi zilele trecute. Rezolvarea nu vine insa de la sine, e nevoie de rabdare si de diplomatie.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Rac

O persoana mai matura, din familie, vine cu sfaturi foarte bune, dar poate vorbi in van, daca nu vei avea dispozitia necesara pentru a le asculta.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Leu

Poti primi un ajutor nesperat de la un apropiat, care da glas unora dintre cele mai negre ganduri ale tale si te provoaca sa gasiti impreuna o solutie.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Fecioara

Ti se potriveste foarte bine energia acestei zile, pentru ca te impinge catre o abordare organizata, clara a tuturor problemelor cu care te confrunti.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Balanta

Este un moment delicat, mai ales in relatia cu cei din anturajul apropiat, din cauza unor discutii tensionate, pe care va trebui sa le gestionezi inteligent.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Scorpion

Ar fi bine sa tii cont de limitele propriului corp, care da semnale pe care refuzi sa le iei in considerare, zicand ca daca le ignori, vor disparea.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Sagetator

Te bucuri de sprijinul unor persoane serioase, constiente de misiunea lor. Chiar si simpla lor prezenta te poate ajuta, pentru ca te inspira sa iti regasesti linistea interioara.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Capricorn

Merita sa faci un efort de concentrare ca sa tii sub control impulsul de a impune celorlalti solutiile tale, indiferent ca ti-au cerut ajutorul sau nu.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Varsator

Poti trage concluzii foarte pretioase de pe urma unor experiente, ale tale sau ale celor din anturaj. Sunt situatii amestecate, pe care nu ai stiut cum sa le califici pana acum.

Horoscop 16 octombrie 2017 – Pesti

Esti capabil sa controlezi orice impuls negativ, mai ales pe cele care ti-ar putea afecta calitatea muncii. Este suficient sa-ti doresti acest lucru cu sinceritate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009743 (s)