News Flash:

Vladimir Putin se va intalni cu Emmanuel Macron la Paris pe 29 mai

23 Mai 2017
930 Vizualizari | 0 Comentarii
Emmanuel Macron
Presedintele rus Vladimir Putin va efectua o vizita oficiala la Paris in data de 29 mai, dupa ce a raspuns unei invitatii din partea presedintelui francez Emmanuel Macron, a anuntat luni serviciul de presa de la Kremlin, noteaza site-ul agentiei Tass.
Va fi prima intrevedere dintre Putin si Macron, in conditiile in care presedintele Frantei a preluat mandatul pe 14 mai. Cei doi lideri de stat au discutat telefonic dupa ce Emmanuel Macron a castigat alegerile prezidentiale.
"Situatia curenta a relatiilor politice, economice, culturale si umanitare dintre Rusia si Franta vor fi discutate in cadrul discutiilor la nivel inalt. In plus, va exista un schimb de viziuni in legatura cu subiecte globale si regionale importante, in special privind coordonarea eforturilor pentru combaterea terorismului si pentru rezolvarea crizelor din Siria si Ucraina", se arata in comunicatul presedintiei Rusiei.
Vladimir Putin si Emmanuel Macron vor participa la deschiderea unei expozitii a Muzeului Ermitaj din Sankt Petersburg in incinta Palatului Marele Trianon din Versailles. Vernisajul este dedicat marcarii a 300 de ani de la vizita tarului rus Petru cel Mare in Franta, moment care a insemnat inceputul relatiilor durabile dintre cele doua tari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007267 (s)