News Flash:

VIDEO - IMAGINI CUTREMURATOARE din vestiarul echipei braziliene care a pierit in tragedia aviatica! Bucuria calificarii din urma cu cateva zile si fotografia facuta inainte de decolare

29 Noiembrie 2016
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
echipa brazilia2
Lumea fotbalului este in stare de soc, dupa ce un avion de pasageri in care se aflau componentii echipei braziliene Chapecoense s-a prabusit in Columbia, in zona Medellin. 76 de persoane si-au pierdut viata si doar 5 au supravietuit, printre victime numarandu-se 19 jucatori ai gruparii Chapecoense si staff-ul echipei. Doar 3 fotbalisti au supravietuit.
Chapecoense urma sa dispute in aceasta miercuri mansa tur a finalei Copa Sudamerica, la Medellin, in compania columbienilor de la Atlético Nacional.
Chapeconese se cafificase in finala in urma cu doar 5 zile, dupa returul partidei cu argentinieii de la San Lorenzo, scor 0-0, disputat pe teren propriu (in tur fusese 1-1). Calificarea a declansat o veritabila petrecere in vestiarul brazilienilor, acolo unde s-au strans acum jucatorii care au supravietuit tragediei datorita faptului ca nu au fost inclusi in lotul pentru finala.
Vezi mai jos imaginile surprinse in vestiar acum cinci zile, dar si imaginea trista surprinsa astazi, cu supravietuitorii veniti sa se reculeaga.
sursa: ProSport.ro

Galerie Foto

echipa_brazilia3

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006180 (s)