News Flash:

VIDEO cu GAFA URIASA de la OSCAR. Reactia oficiala dupa acest moment jenant

27 Februarie 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
moment oscar
Cel mai important premiu al galei, premiul pentru Cel mai bun film, a fost inmanat, printr-o inexplicabila eroare a prezentatorului, actorul Warren Beatty, peliculei "La La Land" (regia Damien Chazelle). Peste cateva minute, eroarea a fost corectata si trofeul a fost atribuit adevaratului castigator: filmul "Moonlight", in regia lui Barry Jenkins.
Astfel, echipa La La Land a fost nevoita sa coboare de pe scena si sa inmaneze statueta echipei de la Moonligh care au primit premiul in stare de soc.
  ”Am deschis plicul si scria Emma Stone, La La Land. De aia m-am uitat atat de lung si Faye (Dunaway, coprezentatoare), sa stii ca nu am incercat sa fiu amuzant”, a declarat Warren Beatty, la scurt timp dupa ce incurcatura a fost remediata, scrie Mediafax.ro.
Raspunsul oficial dupa momentul jenant de la Oscar

PricewaterhouseCoopers, compania care se ocupa de procesul de votare al Academiei de 83 de ani, a dat urmatoarea declaratie:
„Ne cerem sincere scuze de la „Moonlight“, „La La Land“, Warren Beatty, Faye Dunaway si spectatori pentru eroarea care a fost facuta in timpul ceremoniei de decernare a premiului pentru Cel mai Bun Film. Prezentatorilor li s-a dat un plic din categoria gresita si in momentul in care eroarea a fost descoperita a fost imediat corectata. In prezent investigam cum s-a putut intampla asta si regretam profund ce s-a intamplat. Apreciem gratia cu care nominalizatii, Academia, ABC si Jimmy Kimmel au abordat situatia.“ 

Galerie Video


warren beatty barry jenkins raspunsul oficial
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007885 (s)