News Flash:

Trucuri de frumusete pe care sa le aplici la 20 de ani pentru a arata perfect la 30

24 Iunie 2018
937 Vizualizari | 0 Comentarii
retinol

O data cu trecerea anilor, modalitatile de ingrijire a pielii se schimba, se diversifica si se multiplica.

Daca vrei ca tenul tau sa arate impecabil si in viitor, citeste urmatoarele sfaturi pe care trebuie sa le introduci in rutina ta zilnica incepand chiar de azi:

1. Utilizeaza produse cu retinol

Retinolul este un derivat al vitaminei A iar principala sa proprietate este ca accelereaza proocesul regenerarii celulare si stimuleaza productia de colagen.

Dupa 25 ani este recomandat sa incepi sa folosesti produse ce contin retinol pentru a preveni imbatranirea prematura a pielii.

Aplica pe fata si pe zona decolteului o data la doua seri creme in care se gaseste retinol, iar dimineata nu uita sa folosesti protectie solara pentru un ten tanar cat mai mult timp.

2. Schimba-ti coafura

Acum este perioada ideala pentru schimbari. Invata sa nu iti fie teama de foarfeca, lob-ul este o tunsoare extrem de actuala si care iti va da un aer fresh. Vopseste-ti parul, incearca breton, sau daca nu esti o persoana curajoasa schimba-ti doar cararea parului. Intreaga fizionomie iti poate fi schimbata daca in loc de o carare pe mijloc vei alege una laterala.

3. Foloseste protectie solara

De la 30 de ani, tenul tau are nevoie de mai multa ingrijire si de o atentie suplimentara. Daca vei incepe de pe acum sa iti aplici protectie solara inainte de machiaj sau sa folosesti BB cream ce are inclusa protectie solara, tenul tau iti va multumi peste 10 ani.

Incearca produse cu SPF 30 sau chiar mai mare pentru prevenirea ridurilor.

4. Invata sa folosesti tusul de ochi

Renunta la genele false! Nu numai ca nu iti confera un aspect natural, dar daca le folosesti in mod constant, genele tale naturale pot avea de suferit. Pentru mai mult volum apeleaza la urmatorul truc: traseaza o linie subtire cu un tus lichid pe ploapa superioara. Nu numai ca genele tale vor parea mai dese, dar si ochii vor parea mai mari.

5. Foloseste serumuri

Daca nu le-ai descoperit pana acum, crede-ne pe cuvant, vei deveni dependenta de ele in curand.

Foloseste serum cu vitamica C. Acesta va stimula reinnoirea celulara si va oferi luminozitate tenului tau.

6. Stilizeaza-ti sprancenele

Daca sprancenele tale au fost victimele taierii repetate, e timpul sa te opresti. Lasa-le sa creasca si foloseste uleiul de ricin ce ajuta la regenerarea parului.

Un alt truct la care poti apela este folosirea fardului sau creionului de sprancene. Ai grija sa folosesti nuanta potrivita si sa nu il aplici in cantitati prea mari, riscand sa ai un look nenatural.

7. Aplica gel de curatare

Obisnuiesti sa folosesti gelul de curatare doar seara dupa ce te-ai demachiat? Aplica-l si dimineata pentru a scapa de impuritatile din timpul noptii si vei observa cum tenul tau va arata mai bine.

Sfat: prea multa exfoliere poate fi daunatoare, asa ca alege un gel de curatare mai delicata. 

sursa: elle.ro


look nenatural
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006925 (s)