News Flash:

Tariceanu: Amenintarile nu vor schimba majoritatea si Guvernul. Poate sa vina si mama DNA-ului

23 Septembrie 2017
928 Vizualizari | 0 Comentarii
calin popescu tariceanu 465x390
Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a spus că dosarele instrumentate unor miniştri din cabinetul Tudose reprezintă o tentativă de abatere a atenţiei de la problemele din DNA şi de decredibilizare a coaliţiei, însă nu se va reuşi acest lucru întrucât majoritatea guvernamentală este solidă.

Călin Popescu-Tăriceanu a amintit că începerea urmării penale împotriva vicepremierului Sevil Shhaideh survine în plin scandal legat de activitatea procurorului Negulescu şi de controlul Inspecţiei Judiciare la CSM.

”Aceste lucruri au dus la o strategie de contraatac din partea DNA după tiparul pe care îl ştim şi pe care doamna Kovesi, în celebra înregistrare de la şedinţa DNA, a dezvăluit-o mai demult: «găsim câţiva miniştri, facem cereri de urmărire penală împotriva lor şi distragem atenţia, facem o frumoasă diversiune în aşa fel încât lumea să nu se mai preocupe de problemele din DNA». N-am nicio îndoială că asta este strategie pentru că este a nu ştiu câta oară când se întâmplă ca miniştri să fie anchetaţi pentru fapte petrecute cu ani de zile în urmă”, a declarat Tăriceanu, vineri, la România TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006917 (s)