News Flash:

Simona poate fi sigura de castigarea Grupei Rosii de miercuri

24 Octombrie 2017
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor, 6-4, 6-2 in fata frantuzoaicei Caroline Garcia, in primul meci jucat din postura de numar unu mondial. Romanca nu este insa lider in Grupa Rosie, intrucat daneza Caroline Wozniacki a obtinut o victorie mai clara in fata numarului patru mondial, Elina Svitolina - 6-2, 6-0.
Miercuri, invingatoarele meciurilor de luni vor juca una impotriva celeilalte, iar invinsele vor cauta prima victorie la editia 2017 a Turneului Campioanelor, scrie Prosport. 
Simona Halep isi poate asigura castigarea grupei cu o victorie in fata danezei - cumulata cu un succes al frantuzoaicei Garcia in fata Svitolinei. Sportiva din Ucraina ar fi eliminata, iar cele doua Caroline din Grupa Rosie ar avea meci direct pentru locul doi.
Halep este sigura de calificare cu o victorie in doua seturi si un 2-1 la seturi scos de Svitolina - insa in acest caz nu s-ar cunoaste pozitia de pe care Simona va merge in semifinale.

Simona ar ajunge la un meci decisiv cu Svitolina dacă pierde meciul de miercuri, iar Elina o învinge şi o trimite acasă pe Caroline Garcia. Wozniacki ar câştiga grupa în acest caz, iar daneza mai poate fi sigură de calificare cu victorie 2-0 la Simona cumulată cu un 2-1 pentru Garcia.

Orice altă combinaţie de rezultate lasă ambele poziţii de semifinale de decis la capătul ultimelor două dueluri din grupă.


simona halep turneul campioanelor svitolina halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005696 (s)