News Flash:

Sfaturi pentru a avea sani fermi

8 Iunie 2015
1944 Vizualizari | 0 Comentarii
sani sexy1

Un bust tonifiat si ferm este visul oricarei femei. Poti sa obtii acest lucru daca ai grija ce mananci, daca faci exercitiile potrivite si daca cunosti cateva trucuri ca sanii tai sa aiba aspectul pe care ti-l doresti!
Pe langa un set de exercitii care vor avea un efect senzational asupra sanilor tai, reusind sa le redea fermitatea, trebuie sa ai grija la alimentatia pe care o adopti. 
• Include în meniul tau: proteine, în special de origine vegetala (linte, mazare, naut, fasole, quinoa, germeni de lucerna, alge marine, seminte de floarea soarelui crude, seminte decorticate de canepa, spirulina, soia, amaranth), seminte de in, legume cu frunze verzi în stare cruda (salata verde, spanac, patrunjel, marar, busuioc, urzici, leurda, stevie, ceapa verde), grasimi sanatoase (ulei de masline presat la rece, avocado, nuci, migdale, seminte de susan, macrou, somon, hering, sardine, ansoa) si fructe proaspete de sezon. 
• Limiteaza consumul de fast-food, cafea si bauturi carbogazoase, alcool si renunta la fumat.
• Bea multa apa plata în fiecare zi!
• Fara diete drastice, daca nu vrei sa te trezesti cu sanii "lasati" si lipsiti de fermitate. Explicatia este simpla: sanii sunt alcatuiti în mare parte din tesut adipos. Daca slabesti brusc ei vor parea "lasati", iar daca te îngrasi brusc risti sa-ti apara vergeturi pe ei. 
 
5 trucuri pentru frumusetea sanilor


1. La dus, atunci cand masezi sanii cu buretele/manusa de baie trebuie sa efectuezi întotdeauna miscari circulare pentru a stimula circulatia sangelui. Ridica mana din dreptul fiecarui san pentru ca masajul sa fie mai eficient.
2. Alege sutientul cu grija! Sutienul push-up este cea mai buna alegere pentrumarirea bustului. 
3. Foloseste un exfoliant bland pentru sani si dupa dus hidrateaza-i cu o crema cat mai naturala si fara ingrediente chimice. De exemplu, poti sa folosesti unt de cacao sau ulei de cocos, presate la rece si nerafinate, care împiedica aparitia vergeturilor.
4. Termina mereu dusul sau baia cu un scurt jet de apa, aproape rece, asupra sanilor. Are efect tonic si stimuleaza circulatia sangelui.
5. In fiecare luna autoexamineaza-ti sanii, în oglinda, si mergi la control, periodic.  
Exercitiul 1
Din pozitia ridicat, ia în fiecare mana cate o gantera de 2-3 kilograme (sau sticle cu apa). Apleaca-te în fata si ridica greutatile la nivelul umerilor, apoi coboara-le. Repeta miscarea de 15-20 de ori. 
Exercitiul 2
Asaza-te pe un scaun, cu palmele pe margine. Trage picioarele si posteriorul în fata, sprijinindu-te pe maini. Indoaie coatele si coboara posteriorul cat poti de jos, apoi ridica. Repeta miscarea de 15-20 de ori. 
Exercitiul 3
Din pozitia pentru flotari, îndoaie genunchii si ridica talpile. Impinge trunchiul spre podea fara a o atinge si ridica-l. Repeta miscarea de 20-30 de ori. 
Exercitiul 4
Prinde-te de o bara si executa miscari de ridicare si coborare a corpului. In timpul exercitiului, tine picioarele încrucisate si genunchii usor îndoiti. Repeta miscarea de 15-20 de ori. 
Exercitiul 5
Cu o gantera de 2-3 kilograme în fiecare mana, sprijina-te cu spatele de o minge stabila (swiss ball). Tine ganterele aproape de umeri si împinge-le deasupra capului, îndreptand bratele. Repeta miscarea de 15-20 de ori.


marirea bustului exercitiul 1 exercitiul 2 exercitiul 3 exercitiul 4
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006444 (s)