News Flash:

SCANDALOS! Doua persoane, se pare fara discernamant, au fost surprinse facand sex intr+un cimitir din Lugoj, chiar pe un mormant. IMAGINILE SCANDALOASE au fost surprinse de catre un trecator

7 August 2017
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
cimitir
Scene incredibile surprinse de un cititor tion.ro la Lugoj. Fara pic de rusine fata de trecatori sau respect fata de cei decedati, un cuplu a facut sex chiar pe un mormant. Atentie, urmeaza imagini nerecomandate minorilor.
Dezgustatorul spectacol a fost dat vineri, in cimitirul de pe strada Fagetului din Lugoj. Fara pic de rusine, cei doi „amorezati” s-au dezbracat si au facut sex chiar pe unul dintre morminte. Scenele au fost surprinse de un cititor tion.ro, care ne-a trimis cateva imagini pe adresa redactiei. Acesta sustine ca, de frica, nu a sunat la Politie, insa spera ca oamenii legii sa se sesizeze si sa ii pedepseasca pe cei doi.
In cazul in care vor fi identificati, cei doi risca doar o amenda. Politistii recomanda ca in astfel de cazuri sa sunati imediat la 112. Imaginile scandaloase le puteti vedea pe tion.ro.

scene incredibile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005837 (s)