News Flash:

ROMANI implicati intr-un accident in Austria: O persoana a murit, iar alte doua, printre care un copil, in stare grava

23 Iulie 2018
711 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anuntat, duminica, ca un roman a decedat, iar alti doi, printre care si un minor, sunt raniti, in urma unui accident rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, la vest de Viena, Austria.
„Ambasada Romaniei la Viena are in atentie accidentul rutier produs in apropierea orasului Sankt Polten, in care a fost implicat un autoturism inmatriculat in Romania. Misiunea diplomatica a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privire la identitatea si starea de sanatate a persoanelor afectate. Conform datelor preliminare obtinute, un cetatean roman a decedat, iar alti doi, printre care si un minor, au suferit rani grave si au fost transportati la o unitate medicala din zona”, se arata intr-un comunica de presa al MAE remis MEDIAFAX.

Ministerul mai precizeaza ca membrii familiei au fost anuntati in legatura cu accidentul care a avut loc in Austria.

„Mentionam ca membrii de familie au fost notificati cu privire la accident. Ambasada Romaniei la Viena monitorizeaza situatia si este in contact permanent cu autoritatile locale si membrii de familie, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara, in limita competentelor legale”, completeaza MAE.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005806 (s)