News Flash:

Reactie INCREDIBILA a lui Dragnea la "Proiectul Ciolos"

14 Octombrie 2016
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Presedintele PSDLiviu Dragnea, considera ca romanii au nevoie de fapte din "viata reala" si a calificat platforma de principii anuntata joi de premierul Dacian Ciolos la Digi24 ca fiind una "de reflectii", lipsita de elemente concrete. "Asta trebuie sa facem? Teatru?", a comentat liderul social-democrat.

" Daca trebuie sa castig alegerile cu PSD-ul mintind, mai bine pierd. (...) Daca tot astia vor castiga pe aceste minciuni, ne meritam soarta. (...) Eu nu vin in fata romanilor de la balcon, cand vine Romeo jos, sa-i spun: Astea sunt reflectiile mele, daca voi le sustineti, va sustin si eu. Asta trebuie sa facem? Teatru? Cu teatrul asta in 26 de ani de zile noi nu avem o autostrada care sa traverseze Romania. Acolo suntem.
Vezi si: Victor Ponta fata in fata cu Sova! Ambii sunt audiati astazi
Capitalul romanesc este facut zob de catre cine? De multinationale. A spus cineva care este competitia dintre producatorii de carne de pui cu nemtii, ungurii si polonezii, ca ai nostri sunt cu apa la gura? Hai sa vedem ce e in viata reala! Fermierul pune pe masa reflectiile lui Ciolos si mai stiu eu care analist de la PNL?", a comentat Dragnea, joi seara, la un post de televiziune.

presedintele psd liviu dragnea viata reala dacian ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004918 (s)