News Flash:

Printul Charles a dansat hora la Muzeul Satului

30 Martie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
printul in hora
Printul de Wales a petrecut, joi, aproape doua ore la Muzeul Satului din Capitala, unde a vorbit cu mesteri populari, incercand sa afle secretele mestesugurilor lor, a vizitat case vechi si Biserica din Dragomiresti dar a si dansat intr-o hora romaneasca, acompaniat de muzicieni din Oltenia.
Primul popas al Printului Charles a fost intr-o casa veche, aflata la intrarea in Muzeul Satului, unde a fost invitat in camera de oaspeti. La iesirea din casa respectiva, mostenitorul Coroanei Britanice s-a oprit la standul unui mester olar si a recunoscut ca, la un moment dat, a pictat farfurii. "Se fac la roata, nu-i asa?" a intrebat-o Printul de Wales pe directoarea Muzeului Satului. 
La iesirea din biserica, Printul de Wales a fost intampinat de o multime de turisti straini, care faceau fotografii de pe partea opusa a garduletului bisericii. Alteta Sa Regala a discutat cu turistii, unii veniti din Canada sau chiar Marea Britanie. Printul de Wales a fost curios sa afle cat timp vor petrece in Romania, dar si daca au vizitat deja Transilvania. 
Momentul muzical dedicat Printului de Wales de catre un ansamblu folcloric a devenit cel mai pitoresc dupa ce Alteta Sa Regala s-a prins intr-o hora, alaturi de dansatori si de gazde. sursa: AGERPRES 

muzeul satului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007297 (s)