News Flash:

Prima reactie a Simonei Halep dupa aparitia fotografiilor cu Radu Barbu

13 Noiembrie 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
simona

Cu toate ca niciunul dintre cei doi nu a dat vreo declaratie despre relatia pe care o au, Simona Halep a dat totusi un semn, insa pe retelele de socializare. Astfel, sportiva si-a pus statusul „single”, adica singura, pe profilul de Instagram, alaturi de un emoticon vesel.
Partenerul Simonei (26 de ani), pe numele sau Radu Barbu, este mai in varsta cu 8 ani decat ea! Pitesteanul de 34 de ani a jucat tenis in circuitul ATP, insa nu a reusit niciodata sa se remarce! Cea mai buna clasare a sportivului care s-a retras din activitate in anul 2005 este locul 1.131 ATP! Acum, iubitul Simonei Halep este antrenor de tenis, pregatind copiii in orasul natal. Daca ne luam dupa pozele postate pe pagina personala de Facebook, Radu Barbu este un tip jovial si petrecaret, scrie Pro Sport.

Simona si Radu s-au cunoscut datorita faptului ca se invarteau intr-un cerc comun de prieteni. Fostul jucator de tenis are mai multi amici pe care constanteanca ii stie foarte bine, printre care se numara si Horia Tecau, Victor Crivoi sau Andrei Pavel, actualul antrenor al Simonei. Barbu a studiat la Texas Christian University si a evoluat pentru colegiul respectiv in campionatul universitar nord-american. El a mai ocupat si functia de director al unui turneu ITF desfasurat la Pitesti.


simona halep partenerul simonei radu barbu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006006 (s)