News Flash:

Prima reactie a RAMONEI GABOR dupa ce s-a scris care este tariful ei in Dubai

27 Noiembrie 2016
1526 Vizualizari | 0 Comentarii
ramona gabor lenjerie
Ramona Gabor a parasit Romania in urma cu ceva timp si s-a stabilit in Dubai. Se pare ca sora Monicai Columbeanu o duce foarte bine acolo, deoarece nu are nici un gand sa se intoarca in tara. In urma cu cateva ore s-a scris ca Ramona ar dansa in cluburi si ar castiga pe aproximativ 200 euro.

Dupa ce au aparut aceste informatii, Ramona a tinut sa clarifice lucrurile si sa specifice ca nu se ocupa cu asa ceva, ci a fost doar o petrecere in care a sarbatorit Halloween-ul.

,,Buna tuturor!

Stiu ca Halloween-ul a fost acum cateva zile dar, daca tot am avut un costum atat de reusit incat ziaristii din Romania s-au grabit sa aprecieze ca de fapt eu in Dubai sunt dansatoare in cusca , am zis sa mai postez niste cadre din seara cu pricina.

Dragi ziaristi, eu apreciez faptul ca ma considerati o persoana plina de talente. Din pacate, dansul nu este chiar punctul meu forte, desi sincer, mi-ar fi placut foarte mult. In seara respectiva am dansat (nu in cusca si nu atat de bine incat sa fiu platita cu doua sute de euro ). Fiind seara de Halloween , 100% dintre invitati au fost costumati si 90% dintre noi am facut poze cu cusca minune... Cam asta e tot - nimic interesant, nimic de dat la ziar.  Am o viata absolut normala, frumoasa, care sincer, nu cred ca este atat de sclipitoare sau dimpotriva, dezordonata incat sa fie data la ziar.  Va pup pe toti cu drag!’’, a scris Ramona Gabor pe pagina sa de Facebook.

halloween
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005435 (s)