News Flash:

DECIZIE INCREDIBILA luata de tanarul care si-a vazut logodnica sarutandu-se cu un necunoscut, la petrecerea burlacitelor (VIDEO)

25 Noiembrie 2016
938 Vizualizari | 0 Comentarii
sarutata
Logodnicul femeii care a fost filmata in timp ce se saruta cu alt barbat la petrecerea burlacitelor a declarat ca a iertat-o si ca se vor casatori.
Logodnicul Emmei Ayala, Pablo Torres Gandara, in prima faza a anulat nunta, dar dupa ce a fost prinsa cum se saruta cu un alt barbat, in Cancun, Mexic, relateaza Daily Mail
Cand a iesit alaturi de prietenele ei, pentru a celebra ultimele ei zile de “libertate”, ca femeie necasatorita, ea l-a sarutat pe un tanar pe care, se pare, ca-l cunoscuse acolo.
Clipul, care a ajuns viral, arata un barbat care o apuca pe Emma de talie, in timp ce zambea si o saruta.
Imediat ce clipul a ajuns pe retelele de socializare, familia barbatului a dezvaluit ca nunta s-a anulat, dar se pare ca barbatul a revenit asupra deciziei, iar cei doi se vor casatorit, pana la urma.
Iubitul femeii, Pablo Torres Gandara, a confirmat decizia in presa, spunand ca ca vrea sa lase incidental in urma, dorind sa se casatoreasca si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007378 (s)