News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

25 Noiembrie 2016
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic
Berbec
Prieteni apropiati sau membrii ai familiei vor fi in dezacord total referitor la o problema mai veche. Incearca sa fii rabdator si combate-i cu argumente.

Taur
Profita de voia buna de la birou si vei avea impresia ca ziua va trece mai usor. Nu te lasa purtat de energiile negative ale oamenilor pesimisti.

Gemeni
Dupa mai multe eforturi, pana si cei mai incapatanati colegi au renuntat la ideile lor si s-au alaturat demersurilor tale. De astazi, vei avea o echipa minunata langa tine.

Rac
In incercarea ta de a fi dragut si de a ajuta pe toata lumea, vei descoperi ca ai facut niste compromisuri. Echilibrul si armonia din jur sunt dezirabile, dar nu trebuie platite cu asemenea sacrificii.

Leu
Asteapta-te sa primesti informatii traznet, pe care foarte putina lume le stie. Ai grija ce faci cu ele pentru ca vei influenta vietile prietenilor tai.

Fecioara
Detaseaza-te de cei care nu te sustin si care nu isi doresc sa te ajute sa treci peste situatia dificila in care te afli. Daca nu o faci voit, la un moment dat, nu vei avea alta solutie.

Balanta
Simplifica-ti putin viata. Nu mai lua totul in serios si nu mai alege cele mai grele cai. Te-ai luptat mereu ca sa-ti fie bine, iar acum a venit momentul sa iei o pauza.

Scorpion
Inainte sa-ti irosesti energia si sa spui ceea ce simti lumii intregi, analizeaza audienta. Sunt oamenii atentie la tine si la nevoile tale? Merita sa afle asta?

Sagetator
Vrei sa empatizezi si sa fii alaturi de cei la care tii atunci cand au vreo problema, dar ai grija sa nu te traga si pe tine in drama lor. Fii spectator, nu actor.

Capricorn
Daca ai decis sa sustii o cauza, o persoana sau chiar pe tine insuti, fa-o pana la capat. Nu te razgandi si nu da inapoi orice s-ar intampla.

Varsator
Mintea ta este axata pe un singur lucru si nu te vei opri pana cand nu il vei obtine. Poate fi orice: un loc, o persoana, un gadget sau un obiect scump.

Pesti
Ceva se intampla chiar sub nasul tau si tu nu vezi nimic. O persoana pe care o placi iti poate da semne pe care tu le consideri prietenesti. Ar fi bine sa vezi situatia cu alti ochi.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005852 (s)