News Flash:

Ponta, despre laudele la Bruxelles pentru DNA si ANI: Nu am scris cu mana mea fiecare capitol!

8 Mai 2014
618 Vizualizari | 0 Comentarii
Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat că documentul trimis la Bruxelles de către Guvern în care este lăudată activitatea DNA şi a ANI este elaborat de toate instituţiile şi reflectă poziţia fiecărei structuri în parte, adăugând că nu a stat să scrie cu mâna lui fiecare capitol din document. Solicitat de presă să explice laudele transmise de Guvern la Bruxelles pentru activitatea DNA şi ANI în condiţiile în care mai mulţi membri PSD au avut probleme cu aceste două instituţii, Ponta a răspuns: "Este un document elaborat de toate instituţiile statului şi reflectă poziţia fiecărei instituţii în parte, un document integrator. Doar nu credeţi că am stat eu să scriu cu mâna mea fiecare capitol din acel document".

Guvernul a transmis CE că DNA, ca urmărire penală, ICCJ şi celelalte instanţe, în faza de judecată, au avut rezultate semnificative, rata de confirmare a inculpărilor DNA prin hotărâri judecătoreşti definitive depăşind în ultimii şapte ani 90%, iar ANI a avut tot rezultate notabile în ultimii 5 ani.

Aprecierile Guvernului la adresa Direcţiei Naţională Anticorupţie (DNA), Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) şi Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au fost introduse în Programul Naţional de Reformă, la capitolul privind progresele înregistrate în combaterea corupţiei. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1012 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017366 (s)