News Flash:

Politia tace, Primaria ia masuri! Sanctiuni pentru politistii care au trecut pe rosu, fara semnale acustice si luminoase

16 Iulie 2014
522 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca reprezentantii Politiei Locale Timisoara nu au oferit inca nicio explicatie cu privire la echipajul filmat, zilele trecute, in timp ce trecea pe culoarea rosie a semaforului prin intersectia de la Casa Tineretului, fara ca masina autoritatilor sa aiba in functiune semnalele acustice si luminoase, primarul Nicolae Robu spune ca agentii respectivi trebuie sanctionati aspru.
Echipajul Politiei Locale Timisoara a fost surprins de un alt sofer aflat in trafic, la sfarsitul saptamanii trecute, in timp ce trecea pe culoarea rosie a semaforului, la intersectia strazii Aries cu Calea Martirilor, fara a avea in functiune semnalele acustice si luminoase. Totul, in timp ce doi pietoni treceau in fuga strada, tot pe rosu, sub nasul lor.
Conducatorul auto care a filmat aceasta faza si care ne-a trimis imaginile spune ca masina Politiei Locale nu avea viteza si ar fi putut opri, la fel cum a oprit si el.
„Masina Politiei Locale cu numarul TM06PLT a trecut prin intersectia Str. Aries – Calea Martirilor pe culoare rosie, desi nu avea semnalele pornite, iar viteza era de aproximativ 45km/h (deci s-ar fi putut opri la fel cum am oprit eu). Partea amuzanta este ca in acelasi timp doi pietoni traversau trecerea de pietoni tot pe culoare rosie. S-a schimbat legea si mai nou se trece pe culoarea rosie?”, se intreba cititorul nostru.
Cazul este inca in ”analiza” la Politia Locala, in timp ce primarul Nicolae Robu anunta deja sanctiuni, scrie Tion.ro.
„Trebuie identificat cine a fost la volan si sanctionat, categoric. Trebuie o sanctiune aspra pentru asa ceva. Au dat cei de la Politie un bun exemplu, nu? Trebuie sa fie o sanctiune foarte aspra. Nu stiu ce prevad regulamentele in astfel de situatii, dar trebuie o sanctiune foarte aspra, pana la excluderea din Politie. Dupa astfel de fapte nesabuite pot ramane victime omenesti. Se pot pierde vieti omenesti, este chiar extrem de grav”, a declarat, marti, Robu.

casa tineretului calea martirilor robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015063 (s)