News Flash:

Ovidiu Draganescu, cooptat in Biroul Politic Teritorial al liberalilor din Timis

21 Iunie 2014
938 Vizualizari | 0 Comentarii
Ovidiu Draganescu
Ovidiu Draganescu revine intr-o functie de decizie in filiala liberalilor din Timis. Acesta a fost cooptat in Biroul Politic Teritorial al liberalilor din Timis. Dupa ce a fost presedinte al PNL Timis, vicepresedinte al consiliului judetean, apoi prefect, Draganescu nu s-a mai implicat serios in politica.
Cand a devenit prefect a lepadat haina politica, iar apoi s-a intors in PNL ca simplu membru. Acum a fost primit in Biroul Politic Teritorial, care are 37 de membri, care pot decide soarta partidului. „E o functie absolut onoranta. Este forul de conducere. Biroul Permanent e biroul in care se aduna cei mai vizibili. Am multumit colegilor pentru votul lor. Pana acum am mai participat la actiuni ale PNL, mai ales in campanie. Dar implicarea de acum incepe. PNL-ul trebuie sa redevina acel partid care placea intelectualitatii, era un partid care punea cetateanul inaintea statului. Noi trebuie sa demonstram ca cetateanul este mult mai important decat statul, fiindca statul este o conventie a cetatenilor. In ultimul timp, liberalii au cam uitat sa arate acest lucru. Trebuie sa ne implicam direct in necesitatile primordiale ale cetatenilor”, spune Draganescu, citat de Ziuadevest.ro
„Nu tintesc nici o functie acum, aleasa sau in cadrul partidului, sa vedem cum ne dezvoltam”
Ovidiu Draganescu nu s-a gandit inca daca va candida la vreo functie la viitoarele alegeri locale, parlamentare, ori chiar in cadrul partidului. „Nu m-am gandit. Dupa atata timp pot indeplini orice functie, si la nivel national si la nivel local, am cat de cat experienta si am o aplicare spre actiune liberala din 1990. Nu tintesc nici o functie acum, aleasa sau in cadrul partidului, sa vedem cum ne dezvoltam”, spune Ovidiu Draganescu.

ovidiu draganescu timis draganescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0747 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012281 (s)