News Flash:

Un nou SANTIER in Timisoara. Vezi zona in care vor incepe lucrarile

21 Iunie 2014
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
De saptamana viitoare incep lucrarile si pe Bulevardul General Ion Dragalina din Timisoara, anunta Aquatim. Va fi reabilitat sistemul de alimentare cu apa si de canalizare. Nu se va lucra pe tronsonul de strada refacut la finele anului trecut, spre Gara de Nord, ci in partea cealalta de pod, pe portiunea de la Splaiul Tudor Vladimirescu la Bulevardul Regele Carol I.
Aquatim anunta noi lucrari in Timisoara, la retelele de apa si canalizare. Lucrarile care urmeaza sa inceapa pe Bulevardul General I. Dragalina fac parte din proiectul pe fonduri europene al Aquatim privind extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis, un proiect de aproape 119 milioane de euro cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu.
Circulatia va fi restrictionata timp de aproximativ 2 luni pe Dragalina.
„Aquatim SA anunta ca, luni, 23.06.2014, vor incepe lucrarile de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si de canalizare pe Bulevardul General Ion Dragalina. Pe tronsonul cuprins intre Bulevardul Regele Carol I si Splaiul Tudor Vladimirescu circulatia rutiera va fi restrictionata timp de aproximativ doua luni la cate o banda pe ambele sensuri de circulatie. Aceste reabilitari sunt necesare din cauza vechimii mari a sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare”, spun reprezentantii companiei.
Pentru ca noul santier va crea disconfort in zona, cei de la Aquatim le recomanda soferilor sa isi parcheze masinile pe strazile alaturate, iar pietonilor sa traverseze doar pe podetele special amenajate acolo unde acestea vor exista, scrie Tion.ro.
Proiectul privind extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis, in valoare de aproape 119 milioane de euro, este cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu. Vorbim despre fonduri nerambursabile in proportie de aproape 74%, restul banilor fiind asigurati de la bugetul de stat si cel local – Consiliul Judetean Timis si Consiliul Local Timisoara.
Localitatile incluse in proiect sunt: Timisoara, Sannicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buzias, Gataia, Recas, Faget, Ciacova, Sacalaz, Sanmihaiu Roman si Utvin.
Proiectul cuprinde sapte noi statii de epurare a apelor uzate, trei noi statii de tratare a apei potabile, extinderea si reabilitarea sistemelor de canalizare pe aproximativ 200 de kilometri si a retelelor de alimentare cu apa pe circa 100 de kilometri in judetul Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029291 (s)