News Flash:

Modificari in circulatia tramvaielor, in acest week-end

17 Octombrie 2014
521 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentantii RATT anunta noi modificari in circulatia mijloacelor de transport in comun pentru sfarsitul acestei saptamani. Tramvaiele de pe linia 5 nu vor mai trece prin Piata Libertatii in zilele de weekend, pentru ca in zona sa poata avansa lucrarile de reabilitare, iar circulatia tramvaielor de pe linia 6 va fi suspendata.
Modificarile anuntate sunt valabile pentru zilele de sambata si duminica, 18 si 19 octombrie, scrie tion.ro.
„Pentru executarea lucrarilor de amenajare a Pietei Libertatii vor fi modificate traseele liniilor 5 si 6 tramvaie astfel incat aceastea sa nu mai treaca prin Piata Libertatii de la ora 8.00. Atat sambata, cat si duminica, incepand cu ora 8 dimineata, linia tramvaiului 6 va fi suspendata toata ziua. Tot incepand cu ora 8.00, in zilele de sambata si duminica, tramvaiele de pe linia 5 vor circula din Ronat pana la Gara de Nord si retur. Modificarile se aplica pe tot parcursul zilei, pana la retragerea tramvaielor in depou”, precizeaza reprezentantii RATT.
De saptamana viitoare, de luni, 20 octombrie, tramvaiele de pe liniile 5 si 6 ar urma sa isi reia traseul obisnuit prin Piata Libertatii.

reprezentantii ratt piata libertatii ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043975 (s)