News Flash:

Mii de carti de munca abandonate la ITM Timis

29 Octombrie 2014
841 Vizualizari | 0 Comentarii
Douazeci de mii de carnete de munca asteapta sa fie ridicate de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Timis, multi dintre posesorii acestora fiind notificati de mai multe ori sa le ridice, fara vreun rezultat. 
'Mai avem 20.000 de carti de munca neridicate. Cu toate ca am notificat posesorii lor sa vina sa le ridice, multe dintre demersurile noastre au ramas fara raspuns', a declarat luni presei Pavel Kassai, directorul ITM Timis. 
Pentru a rezolva problema, ITM solicita sprijinul Serviciului de Evidenta a Populatiei pentru a identifica CNP-urile si adresele destinatarilor, pentru ca este posibil ca multi dintre ei sa fie plecati la munca in strainatate. Ei vor avea, insa nevoie de aceste documente la intocmirea dosarului de pensionare. 
'Am trimis la Evidenta Populatiei CNP-urile unui numar de 150 de persoane pentru a le gasi noile adrese. Multe carti de munca sunt ale unor persoane plecate in strainatate care vor veni sa le ridice abia in momentul in care-si vor da seama ca au nevoie de ele pentru pensionare', a adaugat Kassai. 
Din anul 2011, cartile de munca nu mai sunt tiparite pe suport de hartie, ci pe suport electronic, iar vechile formate le sunt predate spre pastrare posesorilor. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3116 (s) | 34 queries | Mysql time :0.089401 (s)