News Flash:

Masca impotriva ridurilor - Se spune ca te intinereste cu 10 ani - Se prepara din ingrediente pe care deja le ai in bucatarie

19 Noiembrie 2017
3633 Vizualizari | 0 Comentarii
masca cu usturoi

Scopul fiecarei femei care inainteaza in varsta este sa imbatraneasca frumos! Ridurile, pielea incretita si uscata ori punctele negre sunt inamicele numarul unu ale doamnelor. Masca de fata cu usturoi te poate ajuta mai mult decat crezi.

Majoritatea femeilor care simt ca aparitia primelor riduri le ameninta frumusetea folosesc o serie de creme si masti de fata fara sa se gandeasca la prepararea acestora la ele acasa cu ingrediente accesibile. Din lista acestora poate face parte inclusiv… usturoiul!

Multe din produsele cosmetice produse de marile companii pot include substante chimice si, fara o prezentare la dermatolog, unele dintre ele iti pot distruge fata in loc sa o curete de impuritati. Descopera masca revolutionara cu usturoi, o leguma folosita mai mult in oala cu mancare decat in beauty.

Beneficiile usturoiului pentru sanatate sunt cunoscute, insa ceea ce se stie mai putin e cat de importanta e aceasta leguma in frumusete. Orice parte a usturoiului ai folosi pentru a-ti face masca de fata este buna pentru indepartarea ridurilor si a punctelor negre, pentru recastigarea tenului fin.

Masca de fata cu usturoi –  Ingrediente:
– o lingurita de argila alba (daca nu gasesti in comert, poti folosi un demachiant natural, incolor);
– 2 lingurite de miere;
– un catel de usturoi mic;
– doua linguri de apa.


Spala-te pe fata inainte sa aplici masca. Amesteca toate ingredientele enumerate mai sus pana obtii o pasta si aplic-o pe tenul tau cu ajutorul unei pensule curate. Las-o pe fata timp de 20 de minute, daca urmezi tratamentul pe timp de zi. Daca nu ai timp ziua, poti lasa masca in timpul noptii, iar dimineata iti speli fata cu apa oxigenata. Pentru a observa diferenta, fa-ti o fotografie cu fata inainte si dupa.


beneficiile usturoiului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006184 (s)