News Flash:

Lucrarile pe DN 76 Oradea - Deva vor fi finalizate in toamna anului viitor

6 Decembrie 2016
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
drum oradea deva2
Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a anuntat duminica, la Stei, ca termenul de finalizare al lucrarilor pe DN 76 Oradea - Deva este luna septembrie 2017 si a sustinut ca incepand de luni nu va mai fi afectat traficul pe acest tronson. 
''Nu vor mai fi stopuri nicaieri, nu vor mai fi gropi sau casete, vor fi acoperite. Sunt lucrari care mai trebuie continuate, mai ales spre Varfuri, lucrari mai ample, dar vor fi facute astfel incat sa se poata circula in siguranta si sa nu fie afectat traficul. Eu i-am rugat sa nu se opreasca acum, sa continue cat le mai permite sezonul, astfel incat sa se avanseze mai mult decat prevazusera ei", a declarat ministrul, duminica, dupa o vizita de lucru. 
Buse a precizat ca DN 76 este o prioritate a Executivului, ca si reformarea CNADNR. 
"DN 76 mi-a fost dat ca prioritate de catre prim-ministru, alaturi de reformarea CNADNR. Dupa cum am fost obisnuit sa lucrez in alte parti, eu sunt acolo unde sunt probleme. (...) Societatea civila ne-a alertat la lucruri pe care noi nu le vedeam clar. (...) Este un succes de echipa, care poate fi un model. Este perfect? Nu? Este perfectibil, data viitoare va fi mai bine", a adaugat ministrul Transporturilor. AGERPRES

stei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006552 (s)