News Flash:

Lucrarile la Canalul Bucuresti-Dunare, lansate de Ceausescu inainte de 1989, vor fi reluate dupa 2030

13 Octombrie 2014
779 Vizualizari | 1 Comentarii
Lucrarile la Canalul Bucuresti Dunare
Lucrarile la Canalul Bucuresti-Dunare, estimate la 1,5 miliarde euro, vor fi reluate abia peste 16 ani din cauza costurilor ridicate, afirma Marcel Bolos, seful AM POST, el apreciind ca proiectul ar putea fi totusi relansat inainte de 2030 doar in etape, dupa solutii de la proiectant si acordul CE.
"O investitie care a iesit sustenabila din punct de vedere al testarii in Master Plan este vechiul canal Bucuresti-Dunare, unde lucrarile au iesit, ca perioada de implementare, dupa 2030. Inca mai avem de asteptat pentru realizarea acestei investitii. Din discutiile pe care le-am purtat cu Comisia Europeana se pare ca aici rezerva ar fi determinata de partea aceasta de costuri de mentenanta care sunt destul de mari, insa sustenabilitatea economica a acestuia se pare ca este confirmata prin regulile pe care le-am avut in cadrul modelului national de transport", a declarat Bolos la o dezbatere publica organizata luni, la sediul Ministerului Transporturilor, cu privire la proiectele din domeniul naval incluse in Master Plan.
Master Planul General de Transport este un document strategic care va sta la baza planificarii investitiilor in transporturi pana in 2030 si necesar pentru atragerea fondurilor europene in sectorul de profil in intervalul 2014-2020.
Lucrarile la Canalul Bucuresti-Dunare au inceput in 1986 si au fost oprite dupa 1989. Mediafax.ro

master plan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

felicia  | #36
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: felice_rus@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 23 queries | Mysql time :0.037430 (s)