News Flash:

Lucian Bute a trecut cu bine de cantarul oficial. Romanul va boxa cu columbianul Eleider Alvarez

24 Februarie 2017
839 Vizualizari | 0 Comentarii
lucian bute
Boxerul roman Lucian Bute si pugilistul columbian Eleider Alvarez au trecut fara probleme proba cantarului, joi, la Quebec City, inaintea meciului programat vineri la Centre Videotron din acelasi oras canadian, eliminatoriu pentru centura mondiala WBC la categoria semigrea.
Daca Bute a avut 173,6 livre (78,74 kg), Alvarez a cantarit 174,6 livre (79,19 kg), in conditiile in care limita categoriei semigrea la WBC este 175 livre (79,38 kg). Potrivit presei canadiene, este de asteptat ca la ora meciului columbianul sa ajunga la o greutate de 86 kg, cu ceva mai mult de doua kilograme fata de cat va avea Bute.
''Ma simt calm si increzator. E timpul de a face toate sacrificiile pentru o evolutie buna. Daca voi da drumul la brate, voi face un meci excelent. Mi-ar placea sa obtin o victorie convingatoare, care sa nu lase loc de indoiala'', a afirmat Bute dupa cantarul oficial.
Bute a fost contrat de antrenorul adversarului sau, Marc Ramsay, care a apreciat ca ''de fiecare data cand Lucian a intalnit un boxer de calibrul A nu s-a ridicat la acest nivel, fie ca el a fost Carl Froch sau Jean Pascal (a pierdut ambele meciuri, n. red.). Legat de Badou Jack (Bute a facut meci egal, n. red.), este un boxer bun, dar nu are nimic special. In cazul lui James DeGale, el este mai bun decat o demonstreaza de cand a trecut la profesionisti''. 
Castigatorul meciului dintre Lucian Bute (va implini 37 de ani pe 28 februarie), care are 32 de victorii (25 KO), 3 infrangeri si un meci egal la profesionisti, si Alvarez (32 ani), al carui palmares cuprinde 21 de victorii din tot atatea meciuri (10 KO), va boxa pentru titlul de campion mondial WBC al semigreilor cu canadianul Adonis Stevenson.
Lucian Bute si-a aratat dezamagirea pe Facebook pentru faptul ca meciul sau nu va fi transmis de nicio televiziune din Romania: ''Cu profunda dezamagire va confirm ca meciul meu nu a fost preluat de nicio televiziune din #Romania. Am primit enorm de multe mesaje de la cei peste 700 de mii ce urmariti aceasta pagina in care sunt intrebat unde se vede meciul meu cu Alvarez pentru Centura #WBC silver si am sperat pana in ultima zi ca am sa pot anunta cine televizeaza in tara, dar nu a fost sa fie. Va asigur ca nu pretul drepturilor a stat la baza deciziei televiziunilor de a nu transmite meciul meu. Oricum energia voastra, a romanilor este cu mine si va simt mereu aproape! Voi urca in ring in jur de 5,30 dimineata sambata!''
In aceeasi gala, la categoria supermijlocie, va boxa si americanul de origine romana Dario Bredicean (11 victorii din tot atatea meciuri), contra mexicanului Alejandro Torres (9 victorii, un esec, doua egaluri).
AGERPRES

centre videotron bute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006259 (s)