News Flash:

Liviu Dragnea: Convingerea mea e ca Tudose nu are dubla comanda

26 Iunie 2017
956 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu are suspiciunea ca Mihai Tudose, propunerea pentru functia de premier, ar avea o dubla comanda, dar sustine ca in partid suspiciunea este destul de mare dupa Grindeanu.
”A fost intrebat de Codrin Stefanescu. Raspunsul a fost categoric ”nu”. Sa discutam de aceasta suspiciune. Am vazut si de mine ca am fost racolat tinerete de generalul Coldea, am aflat si ca imi e consilier, ce mai, ca sunt omul sistemului. Eu nu am avut nicio umbra de dovada ca Tudose are dubla comanda, au fost momente tensionate si nu am vazut vreo ezitare. Am fost coleg in Guvern, as fi vazut, as fi simtit daca exista o alta comanda. Convingerea mea e ca nu are dubla comanda si, cu exceptia celor patru colegi, se pare ca nici ceilalti nu au parerea ca Tudose are dubla comanda”, a declarat Liviu Dragnea.
Intrebat despre Nicolae Badalau, cel care s-a abtinut de la vot in cazul Tudose, Dragnea a afirmat ca ”noi nu avem numere pe tricou in partid- unu sau doi, au fost discutii , dar asta a fost convingerea lor, nu stiu daca motivul e ca ei banuiesc ca are dubla comanda, dar dupa Grindeanu, suspiciunea e mai mare, nu au avut incredere ca Mihai Tudose va avea un comportament suta la suta pesedist”.
Mihai Tudose a absolvit un curs post-universitar in domeniul securitatii nationale la Colegiul Superior de Securitate Nationala, Serviciul Roman de Informatii, in 2006. In acelasi an a participat la un curs de specializare post-universitar la Colegiul National de Aparare – Bucuresti.
Mediafax.ro

grindeanu codrin stefanescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004519 (s)