News Flash:

Klaus Iohannis, DECLARATII dupa summitul NATO

12 Iulie 2018
690 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant 1

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa faca declaratii de presa, dupa participarea la summit-ul NATO de la Bruxelles.
Presedintele american Donald Trump a anulat intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, aceasta fiind stabilita pentru ora 11.00, la Bruxelles. Potrivit unor surse oficiale, presedintele american a anulat joi toate intalnirile bilaterale.

”Presedintele Donald Trump trebuia sa iasa de la reuniune si participe la intalnirile bilaterale. In cadrul reuniunii au fost discutii contradictorii si a trebuit sa ramana in sala. Au fost scoase statele partenere si au ramas doar aliatii. Reuniunea continua si la aceasta ora, in formatul de miercuri (1+1)”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Sursele citate au transmis ca presedintele american si-a anulat intalnirile stabilite pentru joi, in a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmand sa plece spre Londra.
Informatia ca Donald Trump se intalneste cu Klaus Iohannis a aparut joi, inclusiv pe programul oficial al presedintelui si a fost confirmata anterior de delegatia oficiala a SUA la summit-ul NATO de la Bruxelles.

La scurt timp dupa ora 11.00, cand urma sa aiba loc intalnirea, a aparut informatia ca aceasta a fost anulata. De pe programul oficial al presedintelui Romaniei a disparut anuntul privind intalnirea.

Ulterior, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX, ca toate intrevederile bilaterale ale presedintelui Trump, care urmau sa aiba loc la Bruxelles, au fost anulate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004974 (s)