News Flash:

INCREDIBIL! Un aradean strange semnaturi pentru ca preotul unui cartier sa traga clopotele mai incet

23 Februarie 2017
876 Vizualizari | 0 Comentarii
clopote biserica
Un aradean strange semnaturi pentru a determina preotul ortodox din cartierul Gradiste al municipiului Arad sa traga clopotele mai incet la biserica, deoarece ar depasi limita maxima de zgomot admisa prin lege. Preotul, in schimb, il invita pe aradean sa se apropie mai mult de biserica. 
Aradeanul Razvan Anghel a anuntat pe contul sau de Facebook ca stange semnaturi pentru a-l determina pe preotul ortodox din cartierul Gradiste sa traga clopotele mai incet.
"De azi strang in Cartierul Gradiste semnaturi ca sa-l convingem pe preotul Roja sa dea clopotele mai incet la biserica noua, ca e cam tare. Daca stai in Gradiste si ti se pare prea tare sau daca ai un prieten care sta in Gradiste si stie despre ce vorbesc, da un semn", a scris Razvan Anghel pe contul sau de Facebook.
Razvan Anghel a declarat, pentru MEDIAFAX, ca la biserica din Gradiste, la care nu se tin slujbe pentru ca nu a fost data inca in folosinta, clopotele, trase de trei ori pe zi, la orele 8.00, 12.00 si 18.00, sunt prea zgomotoase si ar depasi limita maxima admisa de lege.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004746 (s)