News Flash:

INCREDIBIL! Andreea Mantea se calugareste?

16 Octombrie 2016
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea mantea look
Andreea Mantea este una dintre vedetele cele mai apreciate din showbiz. Chiar daca pe plan profesional ii merge foarte bine, pe plan personal nu putem spune acelasi lucru, ba din contra, vedeta ,,sta pe tusa'' de ceva timp.
S-a aflat cel mai intim secret al vedetei Kanal D, s-a ,,calugarit'' in dormitor si nu este vorba de nici o gluma. Se pare ca bruneta nu a mai intretinut relatii intime de ceva vreme, deoarece munceste foarte mult, iar atunci cand nu o face, petrece tot timpul cu micutul ei.
Andreea nu a mai intretinut relatii intime de aproape doi ani de zile, mai exact de cand a ramas insarcinata. Dupa ce a nascut, nu a fost interesata sa-si reactiveze viata intima, deoarece se axeaza foarte mult pe copil, care este prioritar in viata ei si nici nu a intalnit vreun barbat care sa o faca sa simta fluturi in stomac'', au declarat prietenii vedetei.
Recent, chiar Mantea a declarat ca viata sentimentala este un subiect tabu pentru ea si nu are timp nici macar sa vorbeasca despre aceasta.
“Capitolul “viata sentimentala” ma depaseste. Nu pot sa vorbesc despre el. Nu am cand. Zi-mi tu cand daca de luni pana joi sunt la Wowbiz si vineri dimineata ma trezesc, stau cu fiul meu jumatate din zi, trei sferturi din zi, iar seara plec catre orasul in care o sa am nunta a doua zi de dimineata, cu noaptea in cap, fiind langa mireasa, si ma intorc duminica… ei, spune-mi, cand. Cand? Ce sa gasesc si cand? Ce vrei sa-mi gasesc la nunta unul de prin Sighetu Marmatiei si sa fac ce? Dupa aceea stau si fac naveta? Dupa ce ca n-am timp, mai fac si naveta (rade – n.r.). Nu este timpul potrivit pentru asa ceva”, spunea Andreea Mantea.

andreea mantea calugarit dormitor relatii intime
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004989 (s)