News Flash:

Frizerita a avut un soc cand aceasta fata de 16 ani a intrat in salon si a vazut in ce hal avea parul: „mi-a spus sa il tai pe tot!” Cum arata acum tanara, dupa 13 ore de munca si chin

16 August 2017
1462 Vizualizari | 0 Comentarii
frizer

Kayley Olsson, o femeie care lucreaza ca frizerita intr-un orasel din Statele Unite a ajuns cunoscuta pe Internet dupa ce a povestit pe Facebook o intamplare emotionanta de care a avut parte la salonul in care lucreaza.


Ea spune ca totul a inceput in momentul in care o fata in varsta de 16 ani a intrat in incinta si a cerut cu disperare ajutor. Adolescenta suferea de depresie si, din aceasta cauza nu isi mai ingrijise parul asa cum trebuie.

 

In consecinta podoaba ei capilara a ajuns sa arate dezastruos. Firele de par erau atat de murdare si de incalcite incat tanara nu se mai putea pieptana.

„Cand a intrat la noi in salon ne-a spus sa il taiem pe tot pur si simplu, din cauza ca nu mai suporta durerile din timpul incercarilor de a se pieptana. Pur si simplu mi s-a rupt inima cand am auzit-o, iar in acel moment mi-am spus ca trebuie sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa o ajut”, spune Kayley.


A fost nevoie de 8 ore in prima zi, si de alte cinci in urmatoarea zi pentru ca parul tinerei sa arate din nou bine.

 

„Depresia este o stare care nu trebuie ignorata si care poate aparea la orice varsta. Nu ne putem juca cu asa ceva! Ma bucur ca am adus din nou zambetul pe chipul acestei fete si ca i-am redat increderea in propria persoana”, a mai spus Kayley.

Iata cum arata tanara acum:



kayley olsson frizerita adolescenta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006065 (s)