News Flash:

Fraude electorale sesizate la Biroul Electoral Judetean Timis

27 Mai 2014
751 Vizualizari | 0 Comentarii
Organizatia PNL Timis a depus inca o sesizare la BEJ Timis cu privire la o posibila frauda electorala savarsita in comuna Bara, la sectia de votare nr. 311.
Astfel, reprezentantii PNL Timis spun ca aici s-au inregistrat pe listele suplimentare mai multe voturi, respectiv 46 de persoane dintr-un total de 76 de persoane.
Totodata, liderii PNL au depus o alta sesizare la BEJ Timis cu privire la o posibila frauda electorala savarsita pe raza comunei Jebel, la sectia de votare nr. 438. Aici, 92 de persoane au votat pe listele suplimentare.
Astfel de incidente au avut loc si la Deta, la sectia de votare nr. 256. Potrivit reprezentantilor PNL Timis, aici a votat un numar neobisnuit de mare de persoane care au fost inscrise pe listele suplimentare, respectiv 45 de persoane, scrie Pentrutimisoara. Aceasta proportie neobisnuit de mare poate indica si posibilitatea savarsirii unor infractiuni electorale conform Codului Penal.
PNL Timis a cerut BEJ Timis sa ia masuri imediate pentru verificarea situatiei.
“Din informatiile generale centralizate la nivelul Filialei PNL Timis pana la ora 19,00 la nivel judetean au votat peste 7.500 de persoane pe liste suplimentare, cifra care reprezinta aproximativ 11% din totalul persoanelor care si-au exercitat dreptul la vot. PNL apreciaza acest procent ca neobisnuit de mare si invedereaza Autoritatea Electorala Permanenta cu privire la o posibila frauda electorala de proportii prin incalcarea mai multor litere ale art. 53 din Legea 33/2007 si ale dispozitiilor Codului Penal in materie electorala. In acest sens PNL Timis a facut mai multe sesizari catre Biroul Electoral de Circumscriptie Nr. 37 Timis care pana la ora la care s-a transmis aceasta sesizare catre AEP au ramas fara raspuns”, spun reprezentantii partidului.

bej timis pnl timis liderii pnl codului penal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013113 (s)