News Flash:

Fosta sotie a lui Stallone este gravida, la varsta de 54 de ani! Blonda care la varsta ei are un corp demential dupa alte 4 sarcini

15 Iunie 2018
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
blonda

A avut 4 nasteri pana acum si are 54 de ani si este din nou gravida, dar arata demential.

Are 54 de ani, este fosta sotie a lui Stallone si este gravida! Brigitte Nielsen este fosta sotie a lui Sylvester Stallone iar acum la 54 de ani este maritata inca din 2006 cu un producator TV italian, Mattia Dessi in varsta de 39 de ani.
In tinerete Brigitte a pozat pentru Playboy si era una dintre cele mai sexy femei din showbizz, iar acum nu face decat sa-si mentina corpul. In galeria fotot gasesti imagini cu ea dinainte sa fie gravida cu cel de-al 5-lea copil, ea mai avand inca 4 sarcini. In anii 1980 ea era o adevarata bomba sexy si o actrita care a devenit cunoscuta dupa rolurile din Rocky IV si Cobra.

Actualul ei sot are 39 de ani si este cu doar 5 ani mai mare decat unul dintre copii ei si un alt fapt interesant este ca a mai fost casatorita de 4 ori, Mattia Dessi fiind cel de-al 5-lea sot al ei.
Actorul Sylvester Stallone a fost si el casatorit cu bomba sexy a anilor 80 dar pentru o scurta perioada de timp, doar 2 ani de zile intre 1985 si 1987. Fiind o atractie pentru numele grele de la Hollywood si o adevarata “wonder-woman” si Arnold Schwarzenneger a fost atras de ea si s-au iubit un an de zile inainte ca ea sa se casatoreasca cu Stallone.
Acum la 54 de ani ea este gravida in 8 luni si a socat pe toate lumea cu cele doua poze prin care si-a anuntat sarcina. Frumoasa blonda de origine daneza a ales sa tina ascunsa pana acum sarcina si sa faca anuntul public prin doua fotografii in care apare imbracata sexy.

Galerie Foto

b11
stallone brigitte nielsen sylvester stallone
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006511 (s)