News Flash:

Fetita in scaun cu rotile, lovita de un sofer beat si fara permis

10 Octombrie 2016
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
lovita pe trecere
Accident de circulatie, sambata seara, in comuna Satchinez, din judetul Timis. Un barbat baut, in varsta de 47 de ani, a urcat fara permis la volanul unei masini cu numere false si a lovit o fetita in scaun cu rotile, aflata in fata casei. Soferul a fugit imediat dupa producerea accidentului, insa a fost prins ulterior de politisti. El are mai multe dosare penale pentru infractiuni rutiere.
Accidentul s-a petrecut sambata seara pe strada Ghioceilor din Satchinez. Barbatul de 47 de ani circula la volanul unui BMW Seria 3 in momentul in care a pierdut controlul volanului. A iesit de pe drumul de pamant si a ajuns pe spatiul verde din fata unei case, unde a lovit o fetita aflata in scaun cu rotile.
Soferul inconstient nu a fost interesat daca copilul mai traieste sau nu si a disparut imediat de la fata locului. Tatal fetitei este cel care a dat alarma, iar un echipaj al ambulantei a transportat copilul la Spitalul „Louis Turcanu” din Timisoara.
Politistii de la Rutiera au fost trimisi de urgenta la fata locului si, in urma discutiilor cu martorii, au reusit sa afle identitatea soferului inconstient. Acesta se numeste Ioan Gritar, are 47 de ani si este colectionar de dosare penale, patru la numar, pentru conducere fara permis. El si-a abandonat masina intr-o padure din apropiere de Calacea, iar apoi s-a ascuns in casa mamei sale, scrie tion.ro.
A refuzat initial sa se predea, insa a fost prins pana la urma de politisti. Oamenii legii au vrut sa vada daca a consumat alcool si l-au pus sa sufle in etilotest. Rezultatul a fost de 0,68 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat. Conducatorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice si a fost retinut pentru 24 de ore.
El urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru urmatoarele 30 de zile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)