News Flash:

Eroarea de la Facebook care nu l-a iertat nici macar pe Mark Zuckerberg

30 Noiembrie 2016
972 Vizualizari | 0 Comentarii
facebook1
Mai multe postari ale fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, printre care si doua mesaje despre raspandirea de stiri false pe Facebook si despre rolul acestora in alegerile prezidentiale din SUA, au fost sterse din greseala marti de pe reteaua de socializare, relateaza miercuri DPA.


In decursul zilei de marti postarile au revenit pe Facebook, iar compania a anuntat ca stergerea acestora a fost cauzata de o eroare in sistemul site-ului.


"Postarile au fost eliminate din greseala", a indicat Facebook, adaugand ca "aproximativ zece" postari ale lui Zuckerberg au fost sterse, inclusiv doua privind problema stirilor false.
Intr-unul dintre mesajele publicate la cateva zile dupa alegerile prezidentiale din SUA, Mark Zuckerberg scria ca se indoieste de faptul ca rezultatul alegerilor a fost afectat de raspandirea de stiri false pe Facebook, mentionand ca 99% din ceea ce utilizatorii au vazut pe site a fost autentic. Intr-un alt mesaj, postat o saptamana mai tarziu, fondatorul Facebook anunta planuri de combatere a raspandirii de stiri false. Aceste postari vin dupa ce, in timpul campaniei electorale, Facebook a fost acuzata ca a facut prea putin pentru a preveni raspandirea unor astfel de stiri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007180 (s)