News Flash:

DRAMA indragitei prezentatoare Florentina Fantanaru

8 Decembrie 2016
2575 Vizualizari | 0 Comentarii
florentina fantanaru
O prezentatoare din showbizul romanesc a marturisit ca a trecut prin chinurile depresiei. Mai mult, se pare ca ea a reusit sa scape de aceasta boala fara sa mearga la un specialist.

Prezentatoarea TV Florentina Fantanaru a fost nevoita sa apeleze la un specialist pentru a scapa de depresie. Ea a povestit prin ce a trecut.

"(...) Eu cred ca e o alegere, stii: daca nu ai facut nimic in cursul anului, e posibil ca-n perioada sarbatorilor de iarna sa fii depresiv. Stii? Cred ca trebuie sa relationezi mai mult in timpul anului. (...) Cred ca toti am avut si am avut si eu. Dar, stii, acum imi vine sa zambesc, pentru ca sunt in alta etapa, intr-o alta perioada. Atunci a fost cumplit, a fost groaznic, dar mi-am dat ragaz. (...)

Cred ca asta trebuie, sa nu fortez lucrurile. (...) Trebuie sa te cunosti putin mai bine, sa te centrezi pe interior si sa realizezi cu adevarat cine esti, ce-ti doresti, ce vrei, de fapt. Eu asta cred. Eu asa am facut. (...) Cred ca toata lumea s-a confruntat cu depresia. Trebuie sa realizezi cine esti si ce-ti doresti. (...) Important e sa-i dai ragaz, repet si sa-ti fie bine cu tine. 

Nu faci compromisuri, faci concesii. Mi se pare prea dur cuvantul compromis. (...) Mereu ii spun lui Dragos, baiatului meu: «avem o multime de alegeri, cum sa-ti faci viata, incotro sa o apuci». (…)", a povestit Florentina Fantanaru in cadrul emisiunii "Star Matinal".

boala florentina fantanaru depresie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005491 (s)