News Flash:

Diana Bisinicu a slabit 10 kg in doua luni: ce dieta a urmat

26 Noiembrie 2017
1818 Vizualizari | 0 Comentarii
Diana Bisinicu

Diana Bisinicu a reusit sa slabeasca aproape 10 kilograme, iar rezultatele sunt uimitoare. Artista a dezvaluit in direct la tv ce a ajutat-o sa ajunga la greutatea ideala.

"Dar ce am mancat? In afara de carne, proteine si salate, nimic altceva. Nu mai suport sa vad carne, la un moment dat am si oprit aceasta dieta proteica ca nu mai suportam ideea de a manca din nou proteine ca mi s-a facut rau. Mi-am stabilit 2 saptamani in care sa mananc si eu niste fructe ca tot e vara, niste pepene, porumb, inghetata. Am facut asta pentru confortul meu psihic", a spus Diana Bisinicu intr-o emisiune TV.

"Nu am fost la un nutritionist, ci in trecut am fost si am luat cate putin din fiecare. Eu am un metabolism mai greoi si ma ingras foarte repede. Am vazut ca proteinele sunt singurele care ma slabesc", a declarat Diana Bisinicu, potrivit one.ro.

Cand vine in discutie sportul, vedeta face de cel putin trei ori pe saptamana exercitii fizice. "Incercam sa tin orele fixe, dar nu reuseam tot timpul. Incepand de la sport cu finul meu care e antrenor personal, si mi-era antrenor si inainte. Fac de trei ori pe saptamana sport. Fac criolipoliza, fac impachetari, masaje",  a spus aceasta.

„Am un metabolism lent, asimilez şi aerul pe care-l respir. Toată viaţa am ţinut diete”, ne spune, oarecum cu ciudă, Diana Bişinicu. La toate acestea s-au adăugat şi unele probleme de sănătate recente, care au determinat-o să urmeze un tratament cu anticoncepţionale, în urma căruia s-a îngrăşat într-o jumătate de an 10 kg. „În iunie, am decis să opresc tratamentul pentru că nu mai suportam să mă uit în oglindă. Ajunsesem la 66 kg, eu având o înălţime de 1,65 metri. Mi-am dat seama că pot foarte uşor pierde lupta cu kilogramele, dacă nu am grijă. De atunci am început o dietă strictă, combinată cu sport şi cu tratamente corporale (criolipoliză, masaje etc.)”, povesteşte artista. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005118 (s)