News Flash:

Detinutii au evadat din inchisoare, apoi s-au intors singuri pe furis si credeau ca nu si-a dat nimeni seama. Cand au aflat de ce s-au intors si ce au facut cand au fost plecati, politistii s-au inchinat

23 Septembrie 2017
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
detinuti

Levontaye Ellington, Travis Baker, Maurice Robertson și Jacquiez Williams au evadat din centrul corecțional Holmes-Humphreys County marți, dar s-au întors dintr-un motiv foarte ciudat.


Grupul de deținuți a evadat din închisoare pentru a jefui un magazin situat la nici doi kilometri de penitenciarul unde erau închiși. Un site local de știri scrie că cei patru au sărit un gard atunci când atenția gardienilor era distrasă, și duși au fost, dar nu pentru mult timp…

 

Următorul pas al deținuților a fost să meargă mai puțin de 2 kilometri până la cel mai apropiat magazin unde au fost surprinși de camerele de supraveghere furând tot ce vedeau, conform spuselor reprezentanților poliției.

Robert Kirklin, reprezentantul poliției, a declarat: ,,Au furat țigări, brichete, telefoane, și orice obiecte credeau ei că pot vinde în închisoare”.

Și chiar așa a fost, în loc să ia prada și să fugă, cei patru deținuți s-au întors liniștiți în închisoare pentru a vinde tot ce furaseră. Se pare că deținuții nu erau cele mai strălucite persoane fiindcă au negat că ar fi jefuit acel magazin, chiar dacă au fost surprinși de camerele de supraveghere făcând-o.


n11

 

Șeful poliției a mai adăugat: ,,Ești deja în închisoare, dar vrei să evadezi și apoi să intri înapoi pe furiș? Asta chiar că e ceva. Le-am auzit pe toate.”

Gardienii penitenciarului au confirmat marea evadare și au precizat că echipa lucrează pentru a mări măsurile de securitate pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple. Nu a fost dezvăluit pentru ce erau în închisoare deținuții la început, dar acum mai au pe cap încă un cap de acuzare: furt comercial.

Ei au făcut și primele pagini ale ziarelor din cauza cazului inedic care a dovedit… Prostie?

Cum arăta ,,prada” lor:


Galerie Foto

n12
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006773 (s)