News Flash:

Descinderi ale procurorilor DIICOT Timis pentru destructurarea unei retele de camatari

18 Martie 2017
996 Vizualizari | 0 Comentarii
diicot
Acțiune de amploare, vineri dimineață, în Timișoara, Dumbrăvița și Suceava. Polițiștii de la Crimă Organizată au descins în mai multe locații pentru a destructura o rețea infracțională ce se ocupa cu cămătăria.

În total 17 suspecți sunt vizați de ancheta procurorilor DIICOT. Aceștia sunt acuzați că în perioada 2010-2017 ar fi împrumutat cu diferite sume de bani mai multe persoane din Timiș și Suceava. Încheiau cu victimele contracte de împrumut, iar cei care primeau banii veneau cu garanții imobiliare. Contractele prevedeau dobânzi mari și termene de rambursare foarte scurte pentru ca persoanelor care se împrumutau să le fie foarte dificil să se achite de datorii și să piardă imobilele depuse ca garanție, scre tion.ro.

 

În total, anchetatorii au descins în 11 locații din Timișoara, una din Dumbrăvița și șase din Suceava. La finalul perchezițiilor ei vor duce la audieri 17 persoane suspectate de constituire de grup infracțional organizat, camătă, evaziune fiscală și spălare de bani.

UPDATE. Om de afaceri sirian vizat de anchetă

Printre cei vizați de ancheta DIICOT se numără și un om de afaceri sirian din Timișoara. Acesta este deținătorul mai multor case de schimb valutar de pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, din zona Complexului Studențesc. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005807 (s)