News Flash:

Deputatul Octavian Popa, la DNA

7 Septembrie 2016
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
dna1
Deputatul Octavian Popa, vicepresedinte al Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, s-a prezentat miercuri la DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.
Octavian Popa a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca a fost citat in calitate de martor, insa nu stie daca este vorba despre dosarul in care este anchetat fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu.
"Liviu Mihaiu era un personaj. Eu, in acea perioada, am fost comisarul general al Garzii Nationale de Mediu. Poate de asta sunt chemat, poate de altceva", a adaugat deputatul.
El a mai spus ca Mihaiu beneficia de "o notorietate adevarata sau mai putin adevarata de activist pe probleme de mediu" si era "un apropiat al unor oameni influenti".
Potrivit deputatului, Mihaiu avea "o imagine buna pe langa Guvernul Tariceanu'', prin natura preocuparilor sale pe probleme de mediu.
Cat priveste numirea lui Liviu Mihaiu in calitate de guvernator al Deltei Dunarii, Popa a aratat ca acest lucru s-a facut pentru ca Guvernul Tariceanu a considerat ca este oportuna, dorind o ''crestere de imagine''.
Deputatul a mai precizat ca nu a auzit vreodata de interventii pe langa Calin Popescu-Tariceanu si nici la PNL.
"Trebuie sa fii total neinspirat sa zicem, sa nu zic prost, ca sa iei bani de la domnul Vantu", a mai afirmat Popa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)