News Flash:

CUTREMUR la DINAMO! Patronul Ionut Negoita, sub control judiciar

24 Februarie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
ionut negoita
Patronul echipei Dinamo Bucuresti, Ioan Negoita, a fost pus sub control judiciar pentru bancruta frauduloasa de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti.
Potrivit unui comunicat al PCAB, transmis joi AGERPRES, procurorii au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii preventive a controlului judiciar fata de inculpatii N.I., T.S., G.C.V. si D.C.A, pentru savarsirea infractiunii de bancruta frauduloasa, prevazuta de art. 241 alin. 1 lit. a) din Codul penal.
Primul dintre acestia este Ioan Negoita, patronul echipei Dinamo Bucuresti.
Anchetatorii sustin ca, in calitate de administrator special al SC Dinamo 1948 SA, la data de 22 octombrie 2014, cu prilejul propunerii planului de reorganizare a societatii Dinamo 1948 SA, inculpatul G.C.V. a omis, cu intentie, sa includa in plan active in valoare contabila neta de 16.863.011 lei, fapt care a condus la reducerea frauduloasa a creantelor bugetare.
In acest sens, inculpatul a beneficiat de sprijinul altor patru inculpati — N.I., T.S., C.E. si D.C.A. — mai spun procurorii.
"Precizam ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal, reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie", se arata in comunicat.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008303 (s)