News Flash:

Cum va fivremea in urmatoarele zile

11 Octombrie 2017
954 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va incalzi usor in toata tara, astfel ca, in majoritatea zonelor, se vor inregistra temperaturi in jurul celor normale pentru a doua decada a lunii octombrie; cele maxime se vor incadra intre 13 grade izolat in Maramures si 23 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse in general intre 3 si 11 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord, nord-vest si centru; va ploua local in Maramures si pe arii restranse in Crisana, nordul si estul Transilvaniei si nordul Moldovei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief izolat se va semnala ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. 
Vremea va fi predominant frumoasa si in incalzire usoara, cu o temperatura maxima de 20...21 de grade si o minima de 5...7 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, cu maxime intre 15 grade in depresiunile din estul Transilvanieie si 25 de grade in vestul Olteniei si minime intre 4 si 14 grade. Cerul va fi variabil cu innorari trecatoare in nordul tarii unde vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, mai ales la altitudini mari, unde in special in cursul noptii rafalele vor depasi 70...80 km/h. In orele diminetii izolat va mai fi ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 7...9 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. In sudul si sud-estul tarii vremea va fi calda, dar in restul teritoriului valorile termice diurne vor fi in scadere si se vor apropia de mediile climatologice ale zilei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si doar izolat ploi de scurta durata in regiunile din nord, centru si est, iar noaptea posibil in sud-est. In Carpatii Meridionali si de Curbura, la altitudini de peste 1700 m, indeosebi seara si noaptea, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul se va intensifica in special pe timpul zilei, cu precadere in sud-vest, centru si nord-est, iar in zona montana va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 25 de grade, cu cele mai mari valori in Campia Romana, iar cele minime intre 1...2 grade in depresiuni si 12 grade in sudul litoralului.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. 
Vremea va fi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile de temperatura vor scadea in toata tara, astfel ca vremea va deveni racoroasa in jumatatea de nord-est si apropiata de normal in restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in est si in sud-est, unde doar izolat vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va avea intensificari locale in regiunile estice, sud-estice si centralei, precum si la munte, cu viteze mai mare pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 19 grade, usor mai ridicate in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei, iar cele minime intre 2 si 9 grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Vremea se va raci, devenind apropiata de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 18...19 grade, iar cea minima de 5...7 grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005197 (s)