News Flash:

Niculae Badalau: Va exista o remaniere

10 Octombrie 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
badalau
Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, in urma unei intalniri la sediul PSD, la care au luat parte presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala.
"Domnul premier are un program de guvernare de dus si acolo unde considera ca domnii ministri nu se misca bine, normal ca vine cu solicitari de improspatare a ministerelor cu schimbarea ministrilor. Este atributul dansului si respectam asta. Va exista o remaniere atat timp cat domnul Mihai Tudose spune ca avem in anumite zone ramaneri in urma si asta se datoreaza ministrilor. In Comitetul Executiv, dansul va veni cu motivarea si noi vom lua decizia propunand alte nume", a precizat Badalau.
Intrebat daca premierul Mihai Tudose a venit la intalnirea de la sediul PSD "cu mandatul pe masa", Badalau a spus ca acesta este un om intelept care stie ce inseamna actul de guvernare.
"Domnul Mihai Tudose este barbat, este un om matur, intelept care stie foarte bine ce inseamna guvernarea unei tari si nu se joaca cu lucrul acesta. (...) Un om hotarat, care cu siguranta va dezvolta Romania si va face o viata mai buna romanilor", a mai spus liderul PSD.
Intrebat daca premierul i-a solicitat demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, Niculae Badalau a raspuns: "Nu, exclus. Cum sa ceara demisia presedintelui partidului?".
AGERPRES

liviu dragnea mihai tudose
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008424 (s)